Chokoladefudge med hasselnødder
12. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Verdens nemmeste fudge med en uimodståelig smag af chokolade og karamel. Den lækre chokoladefudge er perfekt som dessert eller lille snack til aftenkaffen.
Bemærk
Køletid: 2 timer.
Ingredienser
Udstyr
en bageform, ca. 15 x 15 cm
Sådan gør du
Rist hasselnødderne på en varm, tør pande, indtil de brune hinder løsner sig. Gnid hinderne af i et rent viskestykke.
Hak chokoladen groft, og smelt den forsigtigt under omrøring i en gryde sammen med kondenseret mælk, smør og salt.
Rør de ristede hasselnødder i blandingen.
Beklæd formen med bagepapir, og hæld fudgen i.
Sæt fudgen på køl i ca. 2 timer, til den har sat sig, og skær den herefter ud i mindre stykker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk