Chokoladefudge med hasselnødder

Verdens nemmeste fudge med en uimodståelig smag af chokolade og karamel. Den lækre chokoladefudge er perfekt som dessert eller lille snack til aftenkaffen.

Bemærk
Køletid: 2 timer.

Ingredienser

Udstyr

en bageform, ca. 15 x 15 cm

Sådan gør du

Rist hasselnødderne på en varm, tør pande, indtil de brune hinder løsner sig. Gnid hinderne af i et rent viskestykke.
Hak chokoladen groft, og smelt den forsigtigt under omrøring i en gryde sammen med kondenseret mælk, smør og salt.
Rør de ristede hasselnødder i blandingen.
Beklæd formen med bagepapir, og hæld fudgen i.
Sæt fudgen på køl i ca. 2 timer, til den har sat sig, og skær den herefter ud i mindre stykker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
12. juli 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar