Chokoladecreme med skumfiduser
15. juli 2019
af
Mai Knauer.
Foto: Aller Media
Den mørke chokoladecreme med friske noter af mynte smager af After Eight, og toppet med skumfiduser vil desserten med garanti glæde dine gæster!
Ingredienser
Sådan gør du
Rør mælk, fløde, sukker, vaniljesukker, kakao og æggeblommer sammen i en gryde, inden den sættes over varmen.
Hak chokoladen, og stil den til side.
Opløs maizenaen i den afkølede kaffe, og hæld den i gryden sammen med mælkeblandingen. Varm gryden op, og pisk godt, til cremen begynder at tykne.
Sluk for gryden, og tilsæt den hakkede chokolade og mynteessens. Rør godt, til chokoladen<br />
er smeltet helt.
Hæld chokoladecremen i fine kopper, og sæt dem i køleskabet, til de er helt kolde. Servér chokoladecremen pyntet med skumfiduser og revet chokolade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk