Chokoladecreme
30. december 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Chokolade og piskefløde er bestemt ikke billigt, men cremen er så intens i smagen, at man ikke behøver så meget i hvert glas.
Bemærk
Køletid: Natten over
Ingredienser
Sådan gør du
Hak chokoladen fint. Kog 2 dl fløde op i en gryde, og hæld den varme fløde over chokoladen i en skål. Rør rundt, så chokoladen smelter.
Pisk resten af fløden til let skum med en elpisker i en skål. Vend først halvdelen i flødechokoladen med en dejskraber, og vend derefter forsigtigt det sidste i.
Fyld cremen i 6 smukke glas, og sæt dem på køl natten over.
Pynt chokoladecremerne med brombær, chokoladekugler, chokolademandler og evt. spiselige blomster. Servér straks.
Tip!
Dette er den perfekte dessert, fordi den skal laves dagen i forvejen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk