Chokoladecreme

30. december 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Chokolade og piskefløde er bestemt ikke billigt, men cremen er så intens i smagen, at man ikke behøver så meget i hvert glas.

Bemærk
Køletid: Natten over

Ingredienser

Sådan gør du

Hak chokoladen fint. Kog 2 dl fløde op i en gryde, og hæld den varme fløde over chokoladen i en skål. Rør rundt, så chokoladen smelter.
Pisk resten af fløden til let skum med en elpisker i en skål. Vend først halvdelen i flødechokoladen med en dejskraber, og vend derefter forsigtigt det sidste i.
Fyld cremen i 6 smukke glas, og sæt dem på køl natten over.
Pynt chokoladecremerne med brombær, chokoladekugler, chokolademandler og evt. spiselige blomster. Servér straks.

Tip!

Dette er den perfekte dessert, fordi den skal laves dagen i forvejen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar