Chokoladecookies med rugmel

6. december 2021 af .

Foto: Peter Kam

Groft rugmel i cookies? Ja, den er god nok. Det kan lyde som en underlig kombination, men de chokoladebrune cookies får en dejlig dyb smag, når det almindelige hvedemel erstattes med en grovere variant.

Bemærk
Køletid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk smør, sukker, brun farin og vaniljesukker sammen i en skål med en elpisker, til dejen er lys og luftig.
Tilsæt ægget, og pisk dejen i yderligere 2-3 minutter. Tilsæt mel, kakao, bagepulver og salt, og pisk dejen sammen.
Hak chokoladen og hasselnødderne, og arbejd dem ind i dejen. Sæt dejen i køleskabet i 1 time.
Tænd ovnen på 180°. Tril kugler af dejen, og pres dem lidt flade.
Placér kagerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 12 minutter. Lad kagerne køle af på en bagerist, og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar