Chokoladecookies med pekannødder
3. november 2018
af
Mari Harjula.
Foto: Arto Vuohelainen
Fyld kagedåsen op med disse smukt pyntede cookies, der er bagt med både lys og mørk chokolade. Pekannødderne biddrager til en lækker sprødhed.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Bland alle ingredienser på nær chokolade og nødder i en foodprocessor. Lad maskinen køre, indtil blandingen danner en blød dej.
Hak de 2 slags chokolade og nødder, og rør det hele i dejen med en ske.
Sæt dejen i ca. 24 klatter med god afstand imellem på 2 bageplader beklædt med bagepapir. Kagerne flyder ud under bagningen og bliver til runde cookies.
Bag kagerne i ovnen i 12-15 minutter. Lad dem køle af på bagepladen
Smelt hvid og mørk chokolade over hver sit vandbad.
Sæt en masse cookies ved siden af hinanden på et stykke bagepapir, og lav tynde striber af hvid og mørk chokolade hen over dem med en teske.
Drys med lidt hakkede pekannødder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk