Chokoladecookies med pebermyntestokke
7. november 2018
af
Cecilia Fahlström.
Foto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic
Små, buttede chokoladecookies smager himmelsk, og her toppes de med flormelis og knuste pebermyntestokke, der kun gør dem bedre.
Ingredienser
Sådan gør du
Forvarm ovnen på 175°. Pisk smør med brun farin, indtil det bliver lyst og luftigt. Tilsæt æggene 1 ad gangen, mens du pisker.
Tilsæt mel, kakaopulver, bagepulver og salt, og rør, til dejen har en ensartet, blød og klistret konsistens.
Hæld flormelis i en lille skål, og tril 1 spsk. cookiedej ned i flormelissen. Vend cookiedejen, til den er dækket af flormelis på alle sider, og tril den derefter til en kugle.
Læg kuglen på en bageplade beklædt med bagepapir, og fortsæt med flere små kugler, indtil dejen er brugt op. Drys et ekstra lag flormelis oven på kuglerne med en si.
Bag dine cookies i 12-13 minutter, og lad dem derefter køle af på en bagerist. Knus pebermyntestokkene, og drys dem over kagerne inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk