Chokoladecookies med kokos og pistacienødder
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Disse cookies er bagt helt uden smør, så de kan nydes med (næsten) god samvittighed.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175º. Beklæd 2-3 bageplader med bagepapir.
Hæld æggehviderne i en skål, og pisk dem med et piskeris i ca. ½ minut, til de skummer.
Skrab kornene ud af vaniljestangen, og mas dem sammen med lidt af flormelissen. Kom flormelis, vanilje, kakao og salt op i skålen med æggehvider, og rør det sammen.
Hak chokoladen groft. Kom chokolade, pistacienødder og kokosmel i skålen, og rør dejen sammen.
Sæt med en teske små klatter af dejen på bagepladerne med lidt afstand imellem. Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter, og lad dem køle helt af på en bagerist, før de serveres.
Opbevar kagerne i en lufttæt kagedåse eller beholder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk