Chokoladechips med røgede mandler
2. august 2018
af
Inge Skovdal.
Foto: Inge Skovdal
Mandlernes let røgede smag giver chokoladen et frydefuldt modspil. De fine chokoladechips er en hurtig og nem julegodte, der passer perfekt på konfektfadet.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak chokoladen fint, og smelt ²⁄₃ af den over vandbad.
Tag chokoladen af varmen, og rør den sidste ¹⁄₃ i.
Hak mandlerne groft.
Smør tykke cirkler af chokoladen på bagepapir, og drys med hakkede mandler.
Opbevar chokoladechipsene på køl.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk