Chokoladechips med røgede mandler

2. august 2018 af .

Foto: Inge Skovdal

Mandlernes let røgede smag giver chokoladen et frydefuldt modspil. De fine chokoladechips er en hurtig og nem julegodte, der passer perfekt på konfektfadet.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak chokoladen fint, og smelt ²⁄₃ af den over vandbad.
Tag chokoladen af varmen, og rør den sidste ¹⁄₃ i.
Hak mandlerne groft.
Smør tykke cirkler af chokoladen på bagepapir, og drys med hakkede mandler.
Opbevar chokoladechipsene på køl.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar