Chokoladebrud med chili og havsalt

Det er nemt og hurtigt at lave chokoladebrud. Denne lækre udgave er med chili og havsalt, der giver et skønt modspil til den søde chokolade. Bryd chokoladen i mindre stykker inden servering, eller servér den hele chokoladeplade, så gæsterne selv kan vurdere, hvor stort et stykke de vil være bekendt at brække af.

Bemærk
Afkøling: Mindst 4 timer.

Ingredienser

Udstyr

1 sprøjtepose med lille, rund tylle

Sådan gør du

Hak den mørke chokolade groft. Smelt den i en varmefast skål over vandbad.
Hæld den flydende chokolade ud på en bageplade med bagepapir, så den danner et kvadrat på ca. 30 x 30 cm.
Smelt mælkechokoladen på samme måde, og hæld den i en sprøjtepose.
Fordel mælkechokoladen oven på den mørke chokolade. Brug en gaffel til at tegne mønster i overfladen.
Drys med chili og salt. Sæt chokoladen i køleskabet i mindst 4 timer, så den størkner.

Tip!

Rester til overs fra chokoladebruddet? Hvis du rører et stykke ud i en kop varm mælk, får du en luksuriøs drik.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
20. november 2018 af .

Foto: Linn Grubbström

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar