Chokoladebrud med chili og havsalt

20. november 2018 af .

Foto: Linn Grubbström

Det er nemt og hurtigt at lave chokoladebrud. Denne lækre udgave er med chili og havsalt, der giver et skønt modspil til den søde chokolade. Bryd chokoladen i mindre stykker inden servering, eller servér den hele chokoladeplade, så gæsterne selv kan vurdere, hvor stort et stykke de vil være bekendt at brække af.

Bemærk
Afkøling: Mindst 4 timer.

Ingredienser

Udstyr

1 sprøjtepose med lille, rund tylle

Sådan gør du

Hak den mørke chokolade groft. Smelt den i en varmefast skål over vandbad.
Hæld den flydende chokolade ud på en bageplade med bagepapir, så den danner et kvadrat på ca. 30 x 30 cm.
Smelt mælkechokoladen på samme måde, og hæld den i en sprøjtepose.
Fordel mælkechokoladen oven på den mørke chokolade. Brug en gaffel til at tegne mønster i overfladen.
Drys med chili og salt. Sæt chokoladen i køleskabet i mindst 4 timer, så den størkner.

Tip!

Rester til overs fra chokoladebruddet? Hvis du rører et stykke ud i en kop varm mælk, får du en luksuriøs drik.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar