Chokoladebark med tørrede rosenblade og flagesalt
14. august 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Det her er den nemmeste snack i verden. Rosenblade giver en sød og blid aroma, men du kan sagtens pynte med andre ingredienser, hvis du foretrækker det.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak chokoladen fint. Smelt ⅔ af chokoladen over vandbad, til temperaturen er 48-50°. Tag det fra varmen, og rør den resterende ⅓ af chokoladen i, til det hele er smeltet.
Smør chokoladen tyndt ud på et stykke bagepapir. Drys med kakaonibs, rosenblade og salt, og lad det størkne helt.
Bræk chokoladebarken i passende stykker, når den serveres.
Tip!
Køb tørrede rosenblade i specialforretninger eller velassorterede supermarkeder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk