Choko-kokoskage
Er du vild med kokos, så er denne nemme choko-kokoskage noget for dig. Kagen er saftig og lækker og kræver ikke mange ingredienser.
(7)
Ingredienser
Udstyr
- en springform, ca. 24 cm i diameter
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Tips til opskriften på choko-kokoskage
En klassisk skærekage med kokos er perfekt til eftermiddagskaffen, eller når der skal deles kage ud i klassen eller til kollegaerne. Kokoskagen er nem at bikse sammen, og du har sikkert allerede de fleste ingredienser på lager.
I denne opskrift bruger vi en springform, men du kan også bruge en lille bradepande på 18 x 24 cm, hvis du hellere vil have en firkantet kokoskage.
Den færdigbagte kokoskage pyntes med chokoladeglasur og drysses med kokosmel. Alternativt kan du lave en almindelig hvid glasur eller en kaffeglasur og pynte med ristede kokoschips eller høvlet chokolade. Begge dele smager skønt på kokoskage.
Flere klassiske kager: Grøn giftkage med marcipan
Powered by Froala Editor