Choko-kokoskage

Er du vild med kokos, så er denne nemme choko-kokoskage noget for dig. Kagen er saftig og lækker og kræver ikke mange ingredienser.

Choko-kokoskage
31-60 min.

(7)

October 7, 2021 af Julie HeyFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en springform, ca. 24 cm i diameter

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Tips til opskriften på choko-kokoskage

En klassisk skærekage med kokos er perfekt til eftermiddagskaffen, eller når der skal deles kage ud i klassen eller til kollegaerne. Kokoskagen er nem at bikse sammen, og du har sikkert allerede de fleste ingredienser på lager.

I denne opskrift bruger vi en springform, men du kan også bruge en lille bradepande på 18 x 24 cm, hvis du hellere vil have en firkantet kokoskage.

Den færdigbagte kokoskage pyntes med chokoladeglasur og drysses med kokosmel. Alternativt kan du lave en almindelig hvid glasur eller en kaffeglasur og pynte med ristede kokoschips eller høvlet chokolade. Begge dele smager skønt på kokoskage.   

Flere klassiske kager: Grøn giftkage med marcipan

Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'