Chipotle-dukkah-blomkål med lime-koriander-dip

Den milde, søde blomkål kan rumme langt de fleste krydderier og fungerer utrolig godt sammen med den stærke chipotle og den krydrede dukkah. Grill blomkålen på spyd, og servér dem med en yoghurt-dip med lime og koriander, og du har en virkelig velsmagende, mexicansk-inspireret vegetarisk ret, der kan fungere som både tilbehør og hovedret.

Chipotle-dukkah-blomkål med lime-koriander-dip
0-30 min.

(0)

September 15, 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

I det mexicanske køkken serveres grillet chipotle-blomkål ofte i en taco dryppet med lime og drysset med koriander. Det er meget nemt at lave og smager fantastisk.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'