Chilistegt kylling og nudelsalat med cashewnødder
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Til denne ret med chilistegt kylling skal du kun bruge seks simple ingredienser! Dét er super nem hverdagsmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Dup kyllingefileterne tørre med fedtsugende papir. Rør olie og sød chilisauce sammen, og pensl kyllingefileterne med blandingen.
Stik evt. et træspyd i hver kyllingefilet på den lange led, og steg dem i lidt olie på en (grill)pande i 5-6 minutter på hver side – eller grill dem på en varm havegrill.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og lad dem dryppe godt af.
Snit spidskålen i fine strimler, og vend spidskålen sammen med de kogte nudler. Rist cashewnødderne på en tør, varm pande, til de er gyldne og sprøde. Vend dem sammen med nudelsalaten.
Anret nudelsalaten i små skåle, og læg et kyllingespyd på hver skål. Server med sød chilisauce til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk