Chilismør
18. september 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Hjemmelavet kryddersmør er perfekt til en god bøf, på brød eller i en varm bagt kartoffel.
Bemærk
Afkøling: Mindst 2 timer
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og hak persille fint. Riv citronskallen fint. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint.
Rør det bløde smør sammen med persille, citronskal, chili og salt i en skål. Form smørret til en aflang rulle, og pak den ind i husholdningsfilm. Læg smørrullen på køl indtil servering.
Skær det kolde chilismør i skiver, og servér det f.eks. oven på en god bøf med salat til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk