Chilibagte gulerødder med yoghurtdip

20. februar 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

En forfriskende yoghurt med sprød topping og sødmefyldte, spicy gulerødder.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 210°. Skræl gulerødderne, og vend dem i chiliolie, paprika og olivenolie.
Bred gulerødderne ud på en bageplade, krydr med salt, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter, så de er gyldne, men stadig har lidt bid.
Hæld yoghurten i en skål, drys med sumak, fintrevet citronskal, sesamfrø og granatæblekerner. Dryp med olie.
Skyl og hak persillen, og drys den over gulerødderne. Servér gulerødderne til dippen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar