Chilibagte gulerødder med yoghurtdip
20. februar 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En forfriskende yoghurt med sprød topping og sødmefyldte, spicy gulerødder.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 210°. Skræl gulerødderne, og vend dem i chiliolie, paprika og olivenolie.
Bred gulerødderne ud på en bageplade, krydr med salt, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter, så de er gyldne, men stadig har lidt bid.
Hæld yoghurten i en skål, drys med sumak, fintrevet citronskal, sesamfrø og granatæblekerner. Dryp med olie.
Skyl og hak persillen, og drys den over gulerødderne. Servér gulerødderne til dippen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk