Chili sin carne med græskar, bønner og nachos
30. august 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
En fyldig, chunky chili med masser af bønner og sprøde ostegratinerede tortillachips på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl butternutsquash, og skær den i tern. Skyl peberfrugterne, og skær dem i tern. Pil rødløget, og skær det i både. Steg græskar, peberfrugt og rødløg i lidt olie i en gryde i ca. 8 minutter, til det er næsten mørt.
Pil og hak hvidløget, og lad det stege med i gryden sammen med krydderier. Tilsæt hakkede tomater og bouillon, og lad det koge i 5 minutter.
Dræn og skyl bønnerne, hæld dem i gryden, og varm det hele godt igennem. Smag til med salt og peber.
Tænd ovnen på 225°. Fordel tortillachipsene på en bageplade, og drys med revet cheddar. Gratinér dem i ovnen, til osten er smeltet.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Skær limefrugten i både. Anret chili sin carne i skåle med avocado, cremefraiche og koriander, og servér med nachos til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk