Chili sin carne med græskar, bønner og nachos

30. august 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

En fyldig, chunky chili med masser af bønner og sprøde ostegratinerede tortillachips på toppen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl butternutsquash, og skær den i tern. Skyl peberfrugterne, og skær dem i tern. Pil rødløget, og skær det i både. Steg græskar, peberfrugt og rødløg i lidt olie i en gryde i ca. 8 minutter, til det er næsten mørt.
Pil og hak hvidløget, og lad det stege med i gryden sammen med krydderier. Tilsæt hakkede tomater og bouillon, og lad det koge i 5 minutter.
Dræn og skyl bønnerne, hæld dem i gryden, og varm det hele godt igennem. Smag til med salt og peber.
Tænd ovnen på 225°. Fordel tortillachipsene på en bageplade, og drys med revet cheddar. Gratinér dem i ovnen, til osten er smeltet.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Skær limefrugten i både. Anret chili sin carne i skåle med avocado, cremefraiche og koriander, og servér med nachos til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar