Chili sin carne med græskar
2. februar 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Der er noget at bide i i denne chili sin carne, hvor kødet er erstattet af bønner, squash og græskar. Spis den med ostefyldte hvedetortillaer til.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og skær løg i både. Pil og pres hvidløg. Skyl squash, skær den midt over, og skær den i tykke skiver. Rens butternutsquash, og skær den i tern.
Svits grøntsagerne sammen med krydderier i olie i en gryde ved jævn varme i 3-4 minutter.
Hæld bønner, tomater og vand i gryden, og lad det småkoge i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Drys den ene tortilla med ost, og læg den anden ovenpå. Steg dem på en tør pande et par minutter på hver side, til osten er smeltet, og skær dem i små trekanter.
Top chili sin carne med yoghurt og koriander, og servér med tortillaerne til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk