Chili sin carne med bønner
27. april 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Columbus Leth
Chili con carne uden kød bliver til chili sin carne. Erstatter du kødet med ekstra grøntsager og bønner, så er der ikke nogen, der tænker over, at der ikke er kød i.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg fint. Skyl chilien, og hak den fint.
Skyl squash, og riv den groft. Skyl aubergine, og hak den i små tern.
Varm olie og krydderier på en dyb pande i 2 minutter.
Tilsæt løg, hvidløg og chili, og steg det i 2 minutter. Tilsæt squash og aubergine, og steg det i 2 minutter.
Rør tomater, chilibønner, kidneybønner, kaffe og hakket chokolade i gryden, og lad indholdet simre i 20 minutter under låg. Smag chili sin carnen til med salt og peber.
Kog risene efter anvisning på pakken.
Skyl korianderen og chilien, og skær chilien i skiver.
Servér chili sin carne sammen med ris, koriander, chili, friskpresset limesaft, tortillachips og cremefraiche.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk