Chili sin carne – den bedste opskrift

Chili sin carne er den vegetariske version af chili con carne, og den smager supergodt! Det bedste af det hele er, at du kan tilføje lige de grøntsager, du bedst kan lide.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løget. Pil og pres hvidløg. Rens chilien, og hak den fint. Svits løg, hvidløg og chili i olie i en stor gryde.
Skræl gulerødder, og rens peberfrugter. Skær begge dele i små tern, og tilsæt dem sammen med koriander, spidskommen, paprika, kanel, salt og peber.
Lad det hele svitse et par minutter. Hæld hakkede tomater, tomatpuré og bouillon i gryden, og bring det i kog.
Skyl quinoa i koldt vand i en sigte, og hæld i gryden med chili sin carne. Tilsæt chiafrø. Lad retten simre i 20 minutter.
Tilsæt chokolade, rødvinseddike og afdryppede kidneybønner. Lad retten simre, til chokoladen smelter. Smag til.
Anret cremefraiche, tortillachips og frisk koriander i små skåle, og servér som tilbehør til chili sin carne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
12. juli 2018 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar