Chili-mayo

Mayonnaise i sig selv er lækkert, men med lidt chilismag får du nemt en dip med ekstra svung i. Brug den i burger, til pommes eller i en sandwich.

Chili-mayo
0-30 min.

(1)

March 4, 2022 af Linn GrubbströmFoto: Stine Christiansen

Ingredienser

dl

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Det kræver ikke mange ingredienser at lave en hjemmelavet chilimayo, der er velsmagende, cremet og lækker. Justér chilistyrken efter behov og smag. Du kan nemt og lynhurtigt spice en klassisk mayonnaise op, som kan spises til sprøde fritter, lækker burger eller en god salat.

Inspiration til din hjemmelavede chilimayonnaise

Ønsker du at lave vegansk chilimayo er det intet problem. Læs opskriften om vores vegansk mayo og tilføj blot hvidløg, srirachasauce og chiliflager.

Velsmagende retter med chilimayo

Chilimayo er lækker dyppelse til nærmest al friture. Her er vores yndlingsretter, der passer helt perfekt til en stor portion chili mayo:

Lav chilimayo med færdig mayonnaise

Står du og skal lave din chilimayonnaise og mangler ingredienserne til hjemmelavet mayonnaise, er det intet problem. Du kan sagtens lave den på en færdig mayonnaise. Tag da bare din yndlingsmayonnaise, kom den i en skål og tilsæt chilisauce, cayennepeber og salt og peber. Rør det sammen og smag efter, hvor stærk du ønsker den. Stil den på køl, og lad den trække lidt, og nyd den efterfølgende til din mad.

Den kan opbevares i køleskabet i en lille lufttæt beholder i op til 2 uger.

Har du prøvet vores andre hjemmelavede mayonnaiser?


Måske du også kan li'