Chili con kylling
20. maj 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Prøv en ny version af den klassiske chili con carne, som her er lavet med hakket kyllingekød.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg. Rens chilien, og hak den fint. Steg løg, hvidløg og chili i olie i en gryde.
Tilsæt hakket kylling og krydderier, og steg, til kødet er brunet. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og evt. en bouillonterning. Lad gryden simre i mindst 15 minutter.
Dræn og skyl bønnerne, og rør dem i chilien. Smag retten til med chokolade, rødvinseddike, salt og peber.
Snit spidskål fint. Halvér avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i skiver. Servér chili con kylling med spidskål, avocado, tortillachips, cremefraiche og koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk