Chili con carne med quinoa og avocadosalat
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
En smagsfuld og cremet chili con carne, som giver både mæthed og masser af varme.
Bemærk
Simretid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær chorizo i små tern. Brun chorizo og oksekødsstrimler i olie på en stor pande.
Pil og hak løg. Hak hvidløg fint. Rens peberfrugter, og skær dem i tern. Svits løg, hvidløg og peberfrugter sammen med kødet.
Bland hakkede tomater med kødet på panden, og tilsæt chiliflager, spidskommen, kakao og oregano. Hæld vandet fra bønnerne, og vend dem i retten.
Bring i kog, skru ned, og lad retten simre 1 time under låg. Smag til med salt og chiliflager.
Skyl og kog quinoa som angivet på emballagen.
Skyl og tør salaten, og bryd den i store stykker. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Pil løget, og hak det fint. Rør olie og citronsaft sammen, og vend det med salat, avocado og løg. Smag til med salt og peber.
Servér chili con carne med kogt quinoa, et drys hakket persille og avocadosalat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk