Chili con carne med linser

1. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

Brug linser i stedet for bønner til din chili con carne, så bliver den super saftig og er færdig på meget kortere tid.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løgene, og steg dem i olien i en gryde i et par minutter. Tilsæt kødet, og brun det godt. Steg tomatpuréen med et øjeblik, og tilsæt hakkede tomater, linser, spidskommen, oregano og chiliflager.
Pil og hak hvidløgene. Kom dem i retten, og rør godt rundt.
Hæld bouillon i gryden, og lad retten småkoge i 30 minutter under låg.
Skyl og rens peberfrugterne, og skær dem i tern. Lad dem koge med i retten i 5 minutter. De skal stadig være sprøde.
Smag til med salt, og spæd evt. til med vand, hvis du synes, at saucen er blevet for tør. Varm retten godt igennem.
Skyl og hak persillen, og drys den på toppen af retten. Servér med brød og evt. ekstra chilisauce.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar