Chili con carne med linser
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Brug linser i stedet for bønner til din chili con carne, så bliver den super saftig og er færdig på meget kortere tid.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løgene, og steg dem i olien i en gryde i et par minutter. Tilsæt kødet, og brun det godt. Steg tomatpuréen med et øjeblik, og tilsæt hakkede tomater, linser, spidskommen, oregano og chiliflager.
Pil og hak hvidløgene. Kom dem i retten, og rør godt rundt.
Hæld bouillon i gryden, og lad retten småkoge i 30 minutter under låg.
Skyl og rens peberfrugterne, og skær dem i tern. Lad dem koge med i retten i 5 minutter. De skal stadig være sprøde.
Smag til med salt, og spæd evt. til med vand, hvis du synes, at saucen er blevet for tør. Varm retten godt igennem.
Skyl og hak persillen, og drys den på toppen af retten. Servér med brød og evt. ekstra chilisauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk