Chili con carne med græskar og tomatsalsa
30. september 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Denne enkle chili con carne er piftet op med græskar og toppet med frisk tomatsalsa. Perfekt hverdagsret med inspiration fra Mexico.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl græskarret, og skær det i tern. Steg det i olie på en pande i ca. 8 minutter, til det er næsten mørt. Læg det til side.
Pil og hak hvidløg. Svits kødet på panden ved god varme, og krydr med hvidløg, paprika, karry, oregano og spidskommen.
Skyl bønnerne i koldt vand, og afdryp i en sigte. Hæld bønner og græskar på panden til kødet, og varm det godt igennem. Smag til med salt og peber.
Skyl og skær tomater i tern, rens og snit chili, og pil og hak løg fint. Bland det i en skål, drys med hakket koriander, og smag til med salt og peber. Gem lidt koriander til pynt.
Servér chili con carne med yoghurt, tomatsalsa og plukket koriander på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk