Chili-cheese-tops

13. januar 2023 af .

Foto: David Bering / Montgomery

Sprøde, hjemmelavede chili cheese tops er ren snack-luksus. Perfekt til velkomst, lille forret, fredagssnack eller bare hvis humøret er til varm, smeltet ost.

Bemærk
Opskriften er fra Airfryer kogebogen af Peter Friehling, Forlaget Turbine (2022)

Ingredienser

Udstyr

Udstyr
Airfryer

Sådan gør du

Skær jalapenos i små stykker. Ælt sammen med mozzarella, cheddar og flødeost til en sammenhængende masse.
Del massen i 10 dele, og rul dem til kugler. Bland mel og røget paprika, og rul kuglerne heri.
Dobbeltpanér kuglerne, dvs. først i æg, så i pankorasp, tilbage i æg igen og til slut i ekstra pankorasp. Tryk raspen godt til omkring ostemassen. Spray med olie, og tilbered i 5 minutter ved 200°C i airfryeren.
Hvis du ikke har en airfryer, kan du friturestege chili-cheese-tops på klassisk manér. Varm en gryde op med olie til 180 grader. Steg dem i den varme olie til de er gyldenbrune. Tag dem op og lad dem dryppe af på en tallerken med køkkenrulle.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Find en guide til airfryer med skemaer til tid- og temperaturkonvertering fra almindelig ovn her: Guide til airfryer.

Opskriften er fra Airfryer kogebogen af Peter Friehling, Forlaget Turbine (2022)

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar