Chili cheese hotdog
28. juli 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Lene Samsø
Nyd din chilidog i et blødt briochebrød, og fyld op med spicy oksekød, syltede rødløg og revet cheddar. Ja tak!
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg. Steg begge dele i olie i en gryde i et par minutter, uden at det tager farve. Tilsæt hakket kød, og brun det godt.
Tilsæt hakkede tomater, og smag til med chipotle, sukker, salt og peber. Lad chilien simre i 5-10 minutter. Smag til igen lige inden servering.
Pil rødløgene, og skær dem i skiver. Hæld eddike og sukker i en kasserolle, og kog op, til sukkeret er smeltet.
Læg rødløgsskiverne i lagen, og lad dem simre med i et par minutter. Sluk, og lad løgene trække i lagen indtil servering.
Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde skiver. Grill pølserne, og lune brødene.
Lav et snit i brødende, og fyld dem med pølser og varm chili. Top med revet ost, syltede løg og forårsløg, og servér straks.
Tip!
Både kødsauce og syltede rødløg kan laves på forhånd. Så tager det ingen tid at få en portion chili cheese hotdogs på bordet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk