Chicken chowder
27. april 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En cremet suppe med masser af fyld og fløde – uhm!
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg. Skyl peberfrugten, og skær den i tern. Svits det hele i olie i en gryde sammen med baconternene i et par minutter.
Skær kyllingekødet i grove tern, og brun dem let i gryden med grøntsager. Drys mel over, og lad det stege i et par minutter. Tilsæt fond, og kog op.
Skræl kartoflerne, skær dem i små tern, og hæld dem i gryden sammen med laurbær og timian. Lad det simre i cirka 30 minutter.
Afdryp majs og butterbeans, og hæld dem i gryden sammen med fløde. Lad det simre i 10 minutter. Smag til med salt, peber og eddike.
Servér chowderen med masser af klippet purløg på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk