Chicken chowder

27. april 2021 af .

Foto: Columbus Leth

En cremet suppe med masser af fyld og fløde – uhm!

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg. Skyl peberfrugten, og skær den i tern. Svits det hele i olie i en gryde sammen med baconternene i et par minutter.
Skær kyllingekødet i grove tern, og brun dem let i gryden med grøntsager. Drys mel over, og lad det stege i et par minutter. Tilsæt fond, og kog op.
Skræl kartoflerne, skær dem i små tern, og hæld dem i gryden sammen med laurbær og timian. Lad det simre i cirka 30 minutter.
Afdryp majs og butterbeans, og hæld dem i gryden sammen med fløde. Lad det simre i 10 minutter. Smag til med salt, peber og eddike.
Servér chowderen med masser af klippet purløg på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar