Chiapudding med peanuts og chokolade
13. januar 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Lav puddingen dagen før servering, så den kan nå at trække på køl. Spis den til morgenmad eller som en delikat dessert. Opskriften er til 2 store eller 4 små portioner.
Bemærk
Køletid: 3 timer (eller natten over)
Ingredienser
Sådan gør du
Blend mandelmælk, kakaopulver, dadler og vanilje sammen i en blender eller med en stavblender. Bland chiafrø i, og fordel puddingen i 2 fine skåle eller glas.
Sæt chiapuddingen på køl i mindst 3 timer, gerne natten over.
Top dine chiapuddings med hakket chokolade, bananskiver, blåbær og hakkede peanuts, og servér.
Tip!
Dadlerne søder meget. Men vil du have din chiapudding ekstra sød, kan du dryppe lidt ahornsirup over.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk