Chiagrød med mango, passionsfrugt og kokos
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Chiagrød er super nem supermorgenmad. Toppet med tropiske smagsnuancer fra mango og passionsfrugt får du også tilført lidt ekstra sund sødme til din morgengrød.
Bemærk
Hviletid: Natten over.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør sukker, chiafrø, kokosmælk og salt sammen i en skål, og stil det på køl natten over.
Fordel den kolde chiagrød i portionsglas.
Skær mangokødet i tern. Skær kiwibær i kvarte. Klem saft og kerner ud af passionsfrugterne.
Fordel det hele over chiagrøden, og top med kokosflager.
Spis grøden med det samme.
Tip!
Chiafrø er hurtigt blevet en populær superfood, der kan fås i mange helsebutikker og supermarkeder - og ikke uden grund. Med chiagrød får du ikke kun sunde omega-3 fedtsyrer, men også proteiner, fibre, antioxidanter og calcium og dermed en sund og stærk start på dagen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Vores basisopskrift på chiagrød!
Powered by Froala Editor