Chiagrød med kokosmælk

9. juni 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Cremet chiagrød, syrlig frugt og knasende pistacienødder. Den her lækre kombination er den perfekte snack eller morgenmad, hvis det både skal gå hurtigt og mætte godt.

Bemærk
Trækketid: 12 timer

Ingredienser

Sådan gør du

Riv limeskallen, og blend kort skallen sammen med kokosmælk og chiafrø.
Vend hytteost i blandingen, og sæt den på køl i 12 timer.
Del granatæblet, og pil granatæblekernerne ud.
Skær mango i tern, og hak nødderne.
Drys topping over chiagrøden, og servér den.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar