Chiagrød med kokosmælk
9. juni 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Cremet chiagrød, syrlig frugt og knasende pistacienødder. Den her lækre kombination er den perfekte snack eller morgenmad, hvis det både skal gå hurtigt og mætte godt.
Bemærk
Trækketid: 12 timer
Ingredienser
Sådan gør du
Riv limeskallen, og blend kort skallen sammen med kokosmælk og chiafrø.
Vend hytteost i blandingen, og sæt den på køl i 12 timer.
Del granatæblet, og pil granatæblekernerne ud.
Skær mango i tern, og hak nødderne.
Drys topping over chiagrøden, og servér den.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk