Chia-quinoa-yoghurt med kiwi
27. juli 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Sundhed i et glas. Både quinoaflager og chiafrø er blandt de såkaldte "superfoods", blandt andet rige på omega-3-syrer og antioxidanter. Toppet med kiwi har du her en lækkerbisken, der kan spises morgen, middag og aften.
Bemærk
Trækketid: Natten over.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland quinoaflager og chiafrø i en skål.
Hæld kogende vand over, og rør rundt.
Dæk skålen med husholdningsfilm, og lad den stå natten over i køleskabet.
Skær kiwierne i skiver.
Rør yoghurten sammen med chia-quinoa-blandingen, og fordel i glas.
Kom kiwi ovenpå, dryp med honning, pynt med mynte, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk