Chia-quinoa-yoghurt med kiwi

27. juli 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Sundhed i et glas. Både quinoaflager og chiafrø er blandt de såkaldte "superfoods", blandt andet rige på omega-3-syrer og antioxidanter. Toppet med kiwi har du her en lækkerbisken, der kan spises morgen, middag og aften.

Bemærk
Trækketid: Natten over.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland quinoaflager og chiafrø i en skål.
Hæld kogende vand over, og rør rundt.
Dæk skålen med husholdningsfilm, og lad den stå natten over i køleskabet.
Skær kiwierne i skiver.
Rør yoghurten sammen med chia-quinoa-blandingen, og fordel i glas.
Kom kiwi ovenpå, dryp med honning, pynt med mynte, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar