Chia-havre-grød med råsyltede bær
11. februar 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Chia-havre-grød med råsyltede bær kan spises på alle tider af døgnet. Nogle elsker den som morgenmad, andre som en energioptankning ud på eftermiddagen, og andre igen som en sund og mættende dessert efter et let eller tidligt aftensmåltid.
Bemærk
Trækketid: 12 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør havregryn, chiafrø og mælk sammen i en skål, dæk med husholdningsfilm, og lad det stå natten over i køleskabet.
Bland sukker og vaniljekorn, og drys det over bærrene. Lad dem trække natten over.
Rør yoghurten i grøden, og fordel i glas.
Kom råsyltede bær på toppen, og servér.
Tip!
Hvis du bruger bær fra frost, anbefales det at koge bærrene i 1 minut, før du bruger dem.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Havregrød med kanelstegte æbler
Powered by Froala Editor