Annonce

Cheesecake-muffins med saltkaramel

15. juni 2020 Af Aller Creative Studio, annonce for Maldon
Bemærk
Afkøling: Mindst 2½ timer.

Ingredienser

Udstyr

12 muffinforme af papir
1 fast muffinform af metal

Sådan gør du

Tænd ovnen på 160°. Sæt papirforme i en fast muffinform.
Knus kiks fint i en minihakker. Smelt smør, og rør det sammen med kiksekrummer, brun farin og salt. Læg 1 spsk. af kikseblandingen i bunden af hver muffinform, og tryk den godt sammen.
Pisk flødeost, sukker og vaniljekorn sammen med en elpisker. Tilsæt æg, og pisk kort, til flødeostecremen er ensartet.
Fordel flødeostecremen oven på kiksebundene, og glat overfladen. Bag kagerne i ovnen i ca. 15 minutter, til midten af cremen føles fast. Afkøl på en rist, og sæt dem herefter på køl i mindst 1 time.
Kog fløde, sirup, sukker og vaniljesukker op i en gryde ved middel varme i 5-6 minutter, til konsistensen er som tyk sauce, og smag til med flagesalt. Afkøl karamelsaucen i ca. 30 minutter, til den er lun. Fordel en lille skefuld karamelsauce på toppen af hver kage, og sæt på køl i mindst 1 time.
Drys lidt flagesalt på toppen af hver cheessecake-muffin lige inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar