Cheesecake med pistacie og hindbær

14. juni 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Den er super stilig og klassisk at servere, og smagen skuffer absolut ikke. Pistacienødderne i kiksebunden giver den helt særlige smag og tekstur, der gør hele forskellen.

Ingredienser

Udstyr

1 springform, ca. 22 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Beklæd bunden af springformen med bagepapir.
Knus kiks, pistacienødder og sukker i en foodprocessor. Smelt smørret ved svag varme, og rør det sammen med kikseblandingen.
Fordel kiksemassen jævnt i bunden springformen, og pres den godt sammen med fingrene. Bag bunden i ovnen i 10 minutter, til den er flot gylden, og lad den køle helt af.
Sæt husblassen i blød i koldt vand i 10 minutter. Pisk flødeost, flormelis, hindbærmarmelade og citronskal sammen i en skål. Pisk fløden til skum i en anden skål. Vend flødeskum og flødeostblandingen sammen med en dejskraber.
Smelt husblassen sammen med 3 spsk. af ostecremen i en kasserolle ved svag varme. Vend dernæst forsigtigt husblasblandingen i ostecremen.
Fordel cremen ovenpå den kolde kiksebund. Sæt formen i køleskabet i 2-3 timer, til ostecremen har sat sig.
Pynt cheesecaken med hindbær inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar