Cheesecake med blåbærkompot

Cheesecaken skal bages i ovnen og får en lækker, cremet konsistens. Den smukke mørklilla blåbærkompot sætter prikken over i'et.

Cheesecake med blåbærkompot
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hviletid på køl: Mindst 4 timer, evt. op til 1-2 dage.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en springform, 20 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Cheesecaken kan bages 1-2 dage i forvejen og opbevares på køl, men blåbærkompotten skal laves lige inden servering. Udskift evt. kompotten med syltede kirsebær.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'