Cheesecake i glas med æble og brombær

21. december 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Med sensommerens sidste brombær og efterårets første æbler kan du gøre den lette cheesecake frisk og ekstra lækker.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk friskost, vaniljekorn og sukker cremet med et piskeris i en skål, og vend yoghurten i.
Skyl og skær æblet i små tern. Knus biscotti.
Fordel friskostecremen i portionsglas, og drys biscotti over. Top med æbletern og friske brombær, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar