Cheesecake i glas med æble og brombær
21. december 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Med sensommerens sidste brombær og efterårets første æbler kan du gøre den lette cheesecake frisk og ekstra lækker.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk friskost, vaniljekorn og sukker cremet med et piskeris i en skål, og vend yoghurten i.
Skyl og skær æblet i små tern. Knus biscotti.
Fordel friskostecremen i portionsglas, og drys biscotti over. Top med æbletern og friske brombær, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk