Cheesecake-brownie med hindbær

25. maj 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Er du vild med både brownie og cheesecake, vil du elske denne saftige fusionskage, hvor du får det bedste fra begge verdener i én mundfuld.

Ingredienser

Udstyr

1 firkantet bageform, ca. 25 x 35 cm.

Sådan gør du

Læg bagepapir i formen.
Smelt smørret i en gryde, og tag gryden af varmen. Rør kakao, sukker og vaniljesukker i det smeltede smør. Tilsæt 1 æg ad gangen, og pisk med et piskeris mellem hvert æg. Rør til sidst mel og salt i dejen, til den er jævn og ensartet.
Fordel browniedejen i formen.
Tænd ovnen på 175°. Pisk flødeost, æg, sukker, vaniljesukker og mel sammen med en elpisker i en skål til en ensartet masse.
Fordel skefulde af cheesecake-fyldet oven på browniedejen, og træk en kniv igennem dejen, så den får et tilfældigt mønster.
Drys frosne hindbær og grofthakket chokolade over kagen, og bag den i ovnen i 20-25 minutter, til den er lige akkurat gennembagt.
Afkøl kagen helt, og skær den i ca. 15 firkantede stykker ved servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar