Champignonsuppe

2. februar 2021 af .

Foto: Maria Tegner

Det behøver hverken at være besværligt eller tidskrævende at sætte en dampende varm hjemmelavet suppe på middagsbordet. Prøv denne champignonsuppe med ekstra smag fra tørrede svampe.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak de tørrede svampe fint, og lad dem trække i fløde i en halv time.
Hak løg og hvidløg fint, og sautér dem i en gryde i lidt olivenolie.
Skær champignoner i skiver. Rist dem i gryden i 1 minut.
Hæld varm hønsebouillon og vand over. Lad suppen simre i 10 minutter, og hæld fløde med tørrede svampe i.
Varm suppen igennem, og smag til med sukker, salt, peber og muskatnød.
Servér suppen med grofthakket persille på toppen og en skive brød ved siden af.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar