Champignonsuppe
2. februar 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Maria Tegner
Det behøver hverken at være besværligt eller tidskrævende at sætte en dampende varm hjemmelavet suppe på middagsbordet. Prøv denne champignonsuppe med ekstra smag fra tørrede svampe.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak de tørrede svampe fint, og lad dem trække i fløde i en halv time.
Hak løg og hvidløg fint, og sautér dem i en gryde i lidt olivenolie.
Skær champignoner i skiver. Rist dem i gryden i 1 minut.
Hæld varm hønsebouillon og vand over. Lad suppen simre i 10 minutter, og hæld fløde med tørrede svampe i.
Varm suppen igennem, og smag til med sukker, salt, peber og muskatnød.
Servér suppen med grofthakket persille på toppen og en skive brød ved siden af.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk