Champagne-sjus

30. december 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Frisk og simpel sjus, der er genial som afslutning på en skøn middag.

Ingredienser

Sådan gør du

Fyld en shaker med is. Hæld skyllet mynte, cognac, sukkersirup og Angostura over isen, og shake i 30 sekunder.
Fyld et glas med knust is. Sigt drinken ned i glasset. Top med champagne, pynt med mynte, og servér straks.

Tip!

Sæt alle ingredienser på bordet, inkl. en stor isspand med knust is, og print opskriften ud på et fint stykke papir. Så kan gæsterne selv mixe deres sjus, og det er både nemt og hyggeligt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar