Champagne-sjus
30. december 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Frisk og simpel sjus, der er genial som afslutning på en skøn middag.
Ingredienser
Sådan gør du
Fyld en shaker med is. Hæld skyllet mynte, cognac, sukkersirup og Angostura over isen, og shake i 30 sekunder.
Fyld et glas med knust is. Sigt drinken ned i glasset. Top med champagne, pynt med mynte, og servér straks.
Tip!
Sæt alle ingredienser på bordet, inkl. en stor isspand med knust is, og print opskriften ud på et fint stykke papir. Så kan gæsterne selv mixe deres sjus, og det er både nemt og hyggeligt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk