Champagne-panna cotta med hindbær

5. maj 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Champagne og panna cotta passer perfekt, når det skal være festligt. Her kombineres de to i en lækker dessert, der toppes med friske hindbær og et lille lakridsdrys.

Bemærk
Køletid: 4 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld piskefløde og mælk i en lille gryde. Tilsæt sukker og kornene fra vaniljestangen, og lad blandingen koge ved svag varme i 10 minutter.
Udblød husblassen i en skål med koldt vand i 5 minutter. Vrid husblas fri for vand, og rør den hurtigt ud i den varme flødeblanding.
Tilsæt champagne i gryden, og rør indholdet sammen.
Fordel blandingen i små glas, og sæt dem i køleskabet i mindst 2 timer.
Fordel hindbærrene i toppen af glassene.
Drys lakridspulver og chokoladeperler på toppen, og servér desserten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar