Champagne-panna cotta med hindbær
5. maj 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Betina Hastoft
Champagne og panna cotta passer perfekt, når det skal være festligt. Her kombineres de to i en lækker dessert, der toppes med friske hindbær og et lille lakridsdrys.
Bemærk
Køletid: 4 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld piskefløde og mælk i en lille gryde. Tilsæt sukker og kornene fra vaniljestangen, og lad blandingen koge ved svag varme i 10 minutter.
Udblød husblassen i en skål med koldt vand i 5 minutter. Vrid husblas fri for vand, og rør den hurtigt ud i den varme flødeblanding.
Tilsæt champagne i gryden, og rør indholdet sammen.
Fordel blandingen i små glas, og sæt dem i køleskabet i mindst 2 timer.
Fordel hindbærrene i toppen af glassene.
Drys lakridspulver og chokoladeperler på toppen, og servér desserten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på panna cotta