Ceviche på tostadas
12. august 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Sæt en lidt eksotisk snack på bordet i form af sprøde majstortillas med råmarineret fisk på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Pensl tortillaerne med olie, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag tortillaerne i ovnen i 8-10 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Skær torsken i små tern. Salt dem let, og lad dem trække i 5-10 minutter på et skærebræt.
Rør olie og saften fra limefrugterne sammen i en stor skål.
Pil løget, og skær det i strimler. Skyl chilien, og skær den i tynde ringe. Skyl korianderen, og hak den groft. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i tern. Skyl agurken, og skær den i tern. Hæld løg, chili, koriander, avocado, agurk og fisketern i skålen med lime. Lad det trække 3-4 minutter.
Skyl og tør salatbladene. Læg et blad på hver tostada, fordel ceviche ovenpå, og pynt med frisk koriander. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk