Ceviche med spicy hindbærcoulis

3. august 2023 af .

Foto: columbus leth

En lidt anderledes ceviche kombineret med en sød og krydret hindbærdressing.

Ingredienser

Sådan gør du

Fyld hindbær, sukker, chipotle, vand og citronsaft i en kasserolle, og lad det simre i 10-15 minutter. Blend til ensartet masse med en stavblender, og sigt coulissen.
Sæt coulissen på køl indtil brug (du kan lave den 1-2 dage før brug).
Skær torsken i skiver. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i tern. Skyl chilien, og hak den fint. Pluk korianderen.
Anret coulissen på 4 små tallerkner. Top med fisk, avocado, chili og koriander, og dryp med limesaft. Krydr med salt, bryd hindbær over, og dryp med olie.
Lad fisken trække i ca. 5 minutter, og servér derefter med limebåde og tortillachips.

Tip!

Det er syren fra limen, der "tilbereder" fisken, så lad den gerne trække 5 minutter inden servering. Husk, at rå fisk bør fryses i mindst 24 timer, inden du spiser den!

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar