Ceviche med spicy hindbærcoulis
3. august 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: columbus leth
En lidt anderledes ceviche kombineret med en sød og krydret hindbærdressing.
Ingredienser
Sådan gør du
Fyld hindbær, sukker, chipotle, vand og citronsaft i en kasserolle, og lad det simre i 10-15 minutter. Blend til ensartet masse med en stavblender, og sigt coulissen.
Sæt coulissen på køl indtil brug (du kan lave den 1-2 dage før brug).
Skær torsken i skiver. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i tern. Skyl chilien, og hak den fint. Pluk korianderen.
Anret coulissen på 4 små tallerkner. Top med fisk, avocado, chili og koriander, og dryp med limesaft. Krydr med salt, bryd hindbær over, og dryp med olie.
Lad fisken trække i ca. 5 minutter, og servér derefter med limebåde og tortillachips.
Tip!
Det er syren fra limen, der "tilbereder" fisken, så lad den gerne trække 5 minutter inden servering. Husk, at rå fisk bør fryses i mindst 24 timer, inden du spiser den!
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk