Ceviche med mango, chili og rødløg

30. august 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Ceviche er rå fisk, der råmarineres i blandt andet limesaft og tabascosauce i denne opskrift. Resultatet er en snack eller forret, der smager helt fantastisk!

Bemærk
Fortæl din fiskehandler, hvad du skal bruge fisken til. Den skal fryses i et døgn.

Ingredienser

Sådan gør du

Tag fisken op af fryseren, nogle timer før den skal bruges. Det er nemmere at skære fisken, når den er skalfrossen.
Skær fisken i mindre stykker, og læg dem i en skål.
Pil og hak løg fint. Skær skrællen af mangoen, og skær frugtkødet i små tern. Rens chili, og skær den i små tern. Vend fisken rundt med chili, limesaft, tabasco og olivenolie. Hak koriander, og vend det i.
Anret cerviche i små glas. Stil dem koldt indtil servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar