Ceviche med mango, chili og rødløg
30. august 2019
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Ceviche er rå fisk, der råmarineres i blandt andet limesaft og tabascosauce i denne opskrift. Resultatet er en snack eller forret, der smager helt fantastisk!
Bemærk
Fortæl din fiskehandler, hvad du skal bruge fisken til. Den skal fryses i et døgn.
Ingredienser
Sådan gør du
Tag fisken op af fryseren, nogle timer før den skal bruges. Det er nemmere at skære fisken, når den er skalfrossen.
Skær fisken i mindre stykker, og læg dem i en skål.
Pil og hak løg fint. Skær skrællen af mangoen, og skær frugtkødet i små tern. Rens chili, og skær den i små tern. Vend fisken rundt med chili, limesaft, tabasco og olivenolie. Hak koriander, og vend det i.
Anret cerviche i små glas. Stil dem koldt indtil servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Ceviche med mango, chili og avocado