Ceviche med mango, chili og rødløg
Ceviche er rå fisk, der råmarineres i blandt andet limesaft og tabascosauce i denne opskrift. Resultatet er en snack eller forret, der smager helt fantastisk!
![Ceviche med mango, chili og rødløg](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/ceviche-med-mango-chili-og-rodlog_6144.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.6840216524966128&fp-y=0.8174001983121446&fp-z=1.582386907047927&or=180)
0-30 min.
(0)
August 30, 2019 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Fortæl din fiskehandler, hvad du skal bruge fisken til. Den skal fryses i et døgn.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Ceviche med mango, chili og avocado