Ceviche med mango, chili og avocado
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Ceviche er råmarineret fisk, og derfor er det vigtigt at tage sig den forholdsregel, at fisken fryses ned i mindst 24 timer ved -20° eller i mindst 4 døgn ved -18° inden brug. Mange fiskehandlere sælger fisk, som er specielt beregnet til at blive spist rå.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær fisken i tern på ca. 1 x 1 cm. Skræl mango, og skær den i små tern. Bland fisk og mango i en skål.
Pres saften ud af limefrugterne, og hæld saften over fisk og mango.
Rens chili, og skær den i mindre stykker. Halvér avocadoerne, tag kødet ud med en ske, og skær det i små tern. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte. Fjern kernerne, og skær tomaterne i små tern.
Bland chili, avocado og tomat sammen med fisk og mango. Lad det trække ca. 1 time på køl.
Anret tallerkener med den kolde ceviche. Pynt med friske korianderblade og et drys kokosflager.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk