Ceviche med laks, mango og grapefrugt
Ceviche er en sydamerikansk ret, her serveret med laks, mango og grapefrugt, der giver en flot farvespil på tallerkenen.
![Ceviche med laks, mango og grapefrugt](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/ceviche-med-laks-mango-og-grapefrugt_3254.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5960693359375&fp-z=1)
0-30 min.
(1)
May 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Fortæl din fiskehandler, at laksen skal anvendes i rå form. Så ved fiskehandleren, at den skal have været frosset i 1 døgn ved -20° for at være egnet til rå servering.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Prøv også: Opskrift på ceviche med lys fisk