Ceviche med laks, mango og grapefrugt

Ceviche er en sydamerikansk ret, her serveret med laks, mango og grapefrugt, der giver en flot farvespil på tallerkenen.

Bemærk
Fortæl din fiskehandler, at laksen skal anvendes i rå form. Så ved fiskehandleren, at den skal have været frosset i 1 døgn ved -20° for at være egnet til rå servering.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær laks i meget små tern. Skær skrællen af mangoerne, og skær frugtkødet i små tern. Bland laks og mango i en skål.
Skær skallen og den hvide hinde af grapefrugten, og skær den i fileter uden hinder.
Vend grapefrugten med laks og mango. Pres limesaft udover. Smag til med finthakket chili og knust rosa peber.
Hak koriander og purløg fint, og vend det i lakseblandigen. Hæld olie over, og krydr med salt og peber.
Opbevar cevichen i køleskabet, til den skal serveres. Anret den i små skåle.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar