Ceviche med laks, mango og grapefrugt

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Ceviche er en sydamerikansk ret, her serveret med laks, mango og grapefrugt, der giver en flot farvespil på tallerkenen.

Bemærk
Fortæl din fiskehandler, at laksen skal anvendes i rå form. Så ved fiskehandleren, at den skal have været frosset i 1 døgn ved -20° for at være egnet til rå servering.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær laks i meget små tern. Skær skrællen af mangoerne, og skær frugtkødet i små tern. Bland laks og mango i en skål.
Skær skallen og den hvide hinde af grapefrugten, og skær den i fileter uden hinder.
Vend grapefrugten med laks og mango. Pres limesaft udover. Smag til med finthakket chili og knust rosa peber.
Hak koriander og purløg fint, og vend det i lakseblandigen. Hæld olie over, og krydr med salt og peber.
Opbevar cevichen i køleskabet, til den skal serveres. Anret den i små skåle.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar