Ceviche med kammuslinger, avocado og chili
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Fantastisk kammuslingeceviche med blød avocado og spicy chilimarinade. Giv gerne cevichen et dryp tequila lige inden servering, det giver et ekstra smagskick.
Bemærk
Retten passer til 4 personer, hvis den serveres som forret.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern den lille muskel på siden af kammuslingerne. Skær kammuslingerne i helt tynde skiver med en skarp kniv.
Pil rødløget, og skær det i tynde både. Rens chilien, og skær den i skiver. Bland løg og chili sammen med olie og limesaft. Krydr med salt og peber.
Vend kammuslingerne i marinaden, og lad dem trække i mindst 1 minut.
Anret kammuslingerne på en tallerken eller i kammuslingeskaller. Fordel en smule chilimarinade over dem.
Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Top anretningen med avocadotern og plukket citronverbena.
Tip!
Den lille muskel, som nogle gange sidder på siden af kammuslingerne, kan være sej at tygge og bør derfor fjernes.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Bedste opskrift på ceviche