Ceviche med blomkål og hasselnødder
En nordisk inspireret udgave af den sydamerikanske fiskesalat ceviche.
![Ceviche med blomkål og hasselnødder](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/ceviche-med-blomkal-og-hasselnodder_1505.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth
Bemærk:Den rå helleflynder fryses ned i enten et døgn ved -20° eller i fire døgn ved -18°. Spørg evt. din fiskehandler, om du kan købe fisk, der har været frosset ned på forhånd. Optøning: Ca. 8 timer i køleskabet.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner