Annonce

Cestino di Grana Padano – ostekurve med fyld

19. april 2021 Af Aller Creative Studio i samarbejde med Grana Padano

Ingredienser

Udstyr

4 kolde vandglas

Sådan gør du

Tænd ovnen på 150° varmluft. Riv Grana Padano groft på et rivejern. Fordel osten i 4 portioner på et stykke bagepapir på en rist. Spred osten ud, men så den stadig hænger sammen.
Bag osten i ovnen i ca. 6 minutter, til den begynder at boble og blive gylden. Tag den bagte ost ud af ovnen, og klip bagepapiret i 4 stykker. Placér osten på bunden af 4 kolde glas, så den former sig til små kurve. Lad kurvene afkøle på glassene.
Steg pancetta i 3-4 minutter på en tør, varm pande. Læg skiverne på fedtsugende papir, men behold fedtet på panden, og stil den til side til senere.
Skyl grøntsagerne. Skær aubergine og peberfrugt i store tern. Pil og hak skalotteløgene groft. Grill aubergine og peberfrugt på en (grill)pande med lidt olivenolie, og drys med flagesalt. Steg skalotteløgene på panden i pancettafedtet i et par minutter.
Bræk pancettaen i mindre stykker, og vend dem sammen med løgene. Tilsæt den grillede aubergine og peberfrugt, og drys med peber.
Læg et par skefulde af grøntsagsfyldet i hver ostekurv, og top af med et drys flagesalt og frisk timian. Nyd den smagfulde ret sammen med et glas kold rosévin.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar