Carpacciosalat med ristede mandler og parmesan

8. marts 2023 af .

Foto: Rikke Westesen

Har du en rest stegt oksekød liggende i køleskabet? Brug det i en sprød salat, der egner sig perfekt til en forret.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist mandler på en tør, varm pande i 4-5 minutter. Lad dem køle lidt, og hak dem. Skær oksekød i tynde skiver, og anret dem på et fad.
Riv parmesan, og skyl rucola. Fordel rucola, parmesan og mandler over kødet.
Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Servér straks, gerne med godt brød til.

Tip!

Har du ikke en rest oksekød, kan du stege 1-2 bøffer og skære dem i tynde skiver.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar