Carpacciosalat

14. juni 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Supersimpel salat, du både kan spise som en let hovedret, til forret eller som en frisk eftermiddagssnack.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggeblomme, sennep, citronsaft, salt og tabasco med et piskeris eller kør det i en foodprocessor.
Tilsæt olie. Først dråbevis, og efterhånden i en tynd stråle, imens du fortsat pisker eller lader maskinen køre.
Åben pakken med carpaccio 10-15 minutter inden servering.
Læg salatbladene på et fad, fordel skiverne af carpaccio ovenpå, og pynt med dressing og kapers.
Høvl parmesan over salaten, og servér den umiddelbart efter anretning sammen med flutes eller godt brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar