Carpacciosalat
Supersimpel salat, du både kan spise som en let hovedret, til forret eller som en frisk eftermiddagssnack.

0-30 min.
(0)
14. juni 2022 af Line Holt NielsenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Carpacciosalat
- carpaccio
- 200 g
- blandet grøn salat
- 150 g
- rucola
- 120 g
- kapers
- 3 spsk.
Dressing
- æggeblommer
- 1
- dijonsennep
- 1 spsk.
- citronsaft
- 3 spsk.
- salt
- 1 knsp.
- tabascosauce
- 3 dråber
- olivenolie
- 4 spsk.
Til servering
- parmesan
- flutes
Sådan gør du
Dressing
Pisk æggeblomme, sennep, citronsaft, salt og tabasco med et piskeris eller kør det i en foodprocessor.
Tilsæt olie. Først dråbevis, og efterhånden i en tynd stråle, imens du fortsat pisker eller lader maskinen køre.
Carpacciosalat
Åben pakken med carpaccio 10-15 minutter inden servering.
Læg salatbladene på et fad, fordel skiverne af carpaccio ovenpå, og pynt med dressing og kapers.
Høvl parmesan over salaten, og servér den umiddelbart efter anretning sammen med flutes eller godt brød.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner