Carpacciosalat

Supersimpel salat, du både kan spise som en let hovedret, til forret eller som en frisk eftermiddagssnack.

Carpacciosalat
0-30 min.

(0)

14. juni 2022 af Line Holt NielsenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Carpacciosalat

carpaccio
200 g
blandet grøn salat
150 g
rucola
120 g
kapers
3 spsk.

Dressing

æggeblommer
1
dijonsennep
1 spsk.
citronsaft
3 spsk.
salt
1 knsp.
tabascosauce
3 dråber
olivenolie
4 spsk.

Til servering

parmesan
flutes

Sådan gør du

Dressing

Pisk æggeblomme, sennep, citronsaft, salt og tabasco med et piskeris eller kør det i en foodprocessor.
Tilsæt olie. Først dråbevis, og efterhånden i en tynd stråle, imens du fortsat pisker eller lader maskinen køre.

Carpacciosalat

Åben pakken med carpaccio 10-15 minutter inden servering.
Læg salatbladene på et fad, fordel skiverne af carpaccio ovenpå, og pynt med dressing og kapers.
Høvl parmesan over salaten, og servér den umiddelbart efter anretning sammen med flutes eller godt brød.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'