Carpacciosalat
14. juni 2022
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Supersimpel salat, du både kan spise som en let hovedret, til forret eller som en frisk eftermiddagssnack.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æggeblomme, sennep, citronsaft, salt og tabasco med et piskeris eller kør det i en foodprocessor.
Tilsæt olie. Først dråbevis, og efterhånden i en tynd stråle, imens du fortsat pisker eller lader maskinen køre.
Åben pakken med carpaccio 10-15 minutter inden servering.
Læg salatbladene på et fad, fordel skiverne af carpaccio ovenpå, og pynt med dressing og kapers.
Høvl parmesan over salaten, og servér den umiddelbart efter anretning sammen med flutes eller godt brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk